Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tesztek az egészségetek...

Mit tesztek az egészségetek érdekében és hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
59F. Este 6 után nuku kaja, esténként futás, nincs dohányzás, soha nem ittam kávét, kerülöm a stresszt.
2023. nov. 3. 22:51
 2/6 Metionin ***** válasza:
Nem iszok, nem cigizek, sportolok, nem eszek olyan kaját, amitől beteg vagyok. Tartom a megfelelő tisztaságot a háztartásomban és testileg, ha észreveszem, hogy valami nem oké, akkor azonnal kezeltetem. Kb. ennyi, 33N
2023. nov. 3. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Inkább ellene mit;)
2023. nov. 3. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Boldog és kiegyensúlyozott életet élek, amit élvezek. Semmi ilyen kényszerbaromságot nem csinálok mint sport, diéta stb... mégis több mint 60 éve egészséges vagyok, sose volt semmi komoly bajom és az eredményeim is tökéletesek.
2023. nov. 3. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Vega vagyok, leszoktam a dohányzásról, heti háromszor próbálok eljutni futni, igyekszem relatíve egészségesen étkezni, télen vitaminokat szedek. Betegen nem megyek munkába, nem megyek suliba, nem megyek sehová, hanem kipihenem!! Ez főleg ősszel-télen nagyon fontos szerintem, csomó ismerősöm folyton visszaesik mindenféle nyavalyába, aztán egy-egy napot fekszenek vele max, és még legyengült immunrendszerrel mennek vissza melózni, aztán csodálkoznak, hogy hónapok alatt jönnek rendbe teljesen.
2023. nov. 5. 17:08
 6/6 anonim válasza:
Sokat füvezek bagózok és piálgatok néha az orromba szívom a cigarettázatot neha szemembeu das ist szemembézet dááá meflauuu
2023. dec. 20. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!