Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet lerakni teljesen a...

Hogy lehet lerakni teljesen a Frontint? Más is szenved vele?

Figyelt kérdés

Alkoholelvonásra kaptam eredetileg tavasszal (azóta nem is iszom), de ezt a vackot még nem tudtam lerakni.

2,25 mg-t szedek jelenleg, de ez kb. 5 hónapig 3x1 mg volt.

De rosszabb napokon megemelem 2,5-re...

Szeptemberben kezdtem csökkenteni...

GYakran vagyok feszült, főleg a reggeli adag után, amíg nincs bennem a második. 0,5-0,75-1 így szedem jelenleg.

Gyorsabban kéne csökkenteni? De ígyis vergődöm.. aludni mondjuk tudok.

Arra is gondoltam hogy hirtelem lerakom, de az veszélyes is lehet nem?

2023. nov. 2. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
A dokidnak hdni kell hogy kell aba hagyni. Kb ugy kell hogy minen héten 0.25mg al csökkented. Tehát bő hónap alatt le tudsz róla állni. Mikor a végéhez érdz és nem szedest be má emenyit érdmes 3-4 nap szabit kivenned mert valószinüleg nem nagyon fogsz tudni pár napig aludni!
2023. nov. 2. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérjél másik gyógyszert, mert a mellékhatásoktól meg fogsz őrülni.
2023. nov. 2. 12:45
 3/6 A kérdező kommentje:
0,25 csökkentéssel hetente 9 hét mire nullára érek és nem tudok hetente csökkenteni... 2,25 re lemenni is volt 2 hónap...
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és a elöb a délu utána a regeli adagokat kell xsökkenteni abahagyni. És a végére hagyni az esti adagot
 5/6 A kérdező kommentje:
3: Elvonást már eddig is éreztem,főleg amikor csökkentek adagot, másnap és utána...
2023. nov. 2. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Hetente 0,25 az túl sok. Jó lesz az havi 0,25-nek is. Úgy csökkentsd, hogy amíg lehet még jusson minden alkalomra, amikor be szoktad venni. Én inkább a délutáni-esti adagokat javaslom először levenni, az nem jó, ha már reggel úgy indul a nap, hogy az ember a következőért remeg.
2023. nov. 2. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!