Bedugult a fülem és 2 hét múlva kaptam időpontot a fül orr gégész szakorvoshoz. Addig mit tudok csinálni ?
Figyelt kérdés
Elmentem fürdeni és bele ment a víz mind 2 fülembe gyorsan fultisztizoval ki tisztitotram. Másnap arra keltem hogy nagyon tompán hallok és újra meg próbáltam kitisztítani de csak rosszabb lett és most kb ott tartok hogy épp hogy hallok valamit muszáj szájról olvasnom. De én a hallásombol élek úgymond mert diszpécser vagyok és így dolgozni se tudok. Próbáltam meleg sőt vizes borogatást, kövirózsa, de semmi nem használt. 1 hét szabadságot tudtam ki venni de ha nem hallok nem tudok dolgozni. A barátommal is egyre feszültebb a hangulat mert folyton úgy beszél.hogy háttal van nekem de nem hallom rendesen. Nagyon rossz így és 2 hét múlva kaptam leghamarabb odopontot2023. nov. 2. 10:21
1/2 anonim válasza:
Holnapra begyullad
Menj ügyeletre,hogy mossák ki
2/2 anonim válasza:
Valoszinuleg egy fulzsirdarab szakadt fel es attol dugult be. A fultisztitoval csak melyebbre tuszkoltad amit te kiszedni nem tudsz. Fulmosas kell, 2 perc az egesz.
Nalunk ful orr gegeszetre idopont se kell. De ahova kell idopont rendelesre ott sok varakozassalna surgos esetek mindig be tudnak jutni. A helyedben odamennek hogy nagson faj, nem hallasz stb es csak tisztitasra jottel. Fogadniuk kell ilyen esetben.
Es ahogy elottem irtak, ebbol ha begyullad, hetekig tarto gyogsulas is lehetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!