Miért fingok minden nap sokat?
Figyelt kérdés
Én mindig sokat szellentek és ez nagyon zavaró. Nem tudom mit tegyek de egy nap rengetegszer kell szellentenem. Valami van erre?2023. okt. 26. 17:31
2/10 anonim 

válasza:

Imádnálak. Én annyira szeretek flatulálni és szeretem a flatuláló embereket. És ez nem vicc. Ez komoly.
3/10 anonim 

válasza:

Én ha eszek tejtermékeket egèsz nap fingok, de ha nem eszek tejtermèket alig fingok 3-4/nap.
4/10 anonim 

válasza:

2-es, fingfétisről még nem hallottam.
5/10 anonim 

válasza:

2es, keszitek mar majd egy onlyfans-t, ha erre van igeny. Palackozott pukkancsok, vagyonert. Majd kuldom a linket
6/10 anonim 

válasza:

Mert olyanokat eszel,amitől sok bél gáz keletkezik.
9/10 anonim 

válasza:

Amugy meg mi a sok...
Egyes becslesek szerint 12-21 alkalommal pukizunk naponta. Akkor ez most sok vagy keves?!
10/10 anonim 

válasza:

Én is általában sokat fingadozok. Fél órát nem szoktam kibírni, hogy ne kelljen fingorásznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!