XXX540 kérdése:
Ismerkednétek olyan személlyel aki Cronh beteg? Mivel jár egy ilyen betegség?
Figyelt kérdés
Sajnos tudom milyen betegnek lenni mert születésem óta szívbetegségem van, 4 évesen szívritmus szabályzót kaptam, viszont ahogy olvastam a Ceohn betegség rosszabb mint a szívbetegség2023. okt. 23. 14:54
1/1 anonim válasza:
Igaz nekem én “csak” colitis ulcerosás vagyok, ami egy fokkal azért “jobb”, mint a crohn betegség, de nagyjából ismerem azt is. Szívbetegségnek kb millió fajtája van. Mihez kellene hasonlítani? A crohn am sok fájdalommal járhat, eléggé be tudja korlátozni az életet. Sokszor kórházban fekvéssel is járhat. Viszont az IBD betegségek sajátossága, h ahány ember, annyi féle lefolyása a betegségnek. Van olyan crohnos, aki full teljes életet él és van olyan, aki a fél életét korházban tölti.
A párkeresésemet nekem ez semmilyen szinten nem befolyásolná. Simán ismerkednék vele persze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!