Szerintetek mi van vele?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem fáj ez az anyajegyem, pedig 1 hete voltam bőrgyógyásznál, de nem mondott rá semmit, mégis azóta érzem néha hogy fáj körülötte...nem konkrétan az anyajegy, az nem fáj ha hozzáérek, inkább ott a környékén. Lehet hogy már beképzelem
2023. okt. 22. 13:38
1/7 A kérdező kommentje:
Az alatta lévőt beszéltük meg, hogy januárban leveszik egyébként, bár elsőnek azt se nagyon akarta, mert szerinte elég lenne megfigyelni.
2023. okt. 22. 13:39
2/7 anonim 

válasza:

Ez nem néz ki veszélyesnek, teljesen szabályos. A bőrgyógyász ért hozzá. Nem vagy te szorongó véletlenül?
3/7 anonim 

válasza:

Jaj hagyjuk már ezt a "nem vagy te szorongó" dolgot! Az ember nem tehet fel az egészségével kapcsolatban egy kérdést, anélkül, hogy pánikbetegnek, vagy szorongó típusnak ne titulálnàk?
4/7 anonim 

válasza:

Hát egy teljesen szép átlagos anyajeggyel kapcsolatban, bőrgyógyászati szakvizsgálat után nem. Mert nem reális a félelme.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...de egyébként az vagyok, elég hipochonder is...dolgozom rajta
2023. okt. 22. 14:32
6/7 anonim 

válasza:

Nem reális. Attól még lehet. Én is szoktam félni nem feltétlen reális dolgoktól,de úgy gondolom ,míg ez a napi dolgaimat nem befolyásolja, addig nem szorongó az ember.
7/7 anonim 

válasza:

A félelem meg a szorongás nem ugyanaz, 6-os. Kérdést tettem fel, nem tényt közöltem ismeretlenül. És mint kiderült, igazam is lett. A kérdezőnél feltehetően befolyásolja a napi dolgait, amin lehet dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!