Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ülés közben miért tartjuk...

Ülés közben miért tartjuk sokan lábujjhegyen a lábainkat?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem valamelyik nap, hogy függetlenül attól milyen cipőben vagyok, vagy egyáltalán van e cipő rajtam, reflexszerűen a lábujjak alatti párnás részen pihentetem a lábam.

26 éves vagyok és mióta az eszemet tudom ezt csinálom. De már életem során sok embert láttam hasonlóan cselekedni.

Vagy gyakori még nálam a szék lába köré "font" lábtartás is, vagy a keresztben magam alá húzás.

El nem tudom képzelni hogyan lehet másoknak "nyugton" tartott lábbal ülni 😂

2023. okt. 21. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
86%

Én azért mert alacsony vagyok és máshogy nem ér le a lábam a földre.

A másik hogy régen rászoktam amikor vastag volt a combom. Mert ha labujjhegyen vagy, kevesbe simul ra es terul szet a comb a szeken

2023. okt. 21. 23:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Én azért ülök "lábujjhegyen", mert rövidek, merevek a szalagjaim, nehezen nyújtom alapból a lábszáramat, ezért teli talppal pihentetni nem lenne túl kényelmes.

+ Gimiben én is rászoktam arra, hogy ennyivel se terüljenek jobban szét a combjaim, ahogy az első írja.

2023. okt. 22. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!