Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hazudnak sokan a súlyukr...

Miért hazudnak sokan a súlyukról felfelé?

Figyelt kérdés
férfiaknál vettem észre (nőknél magától értetődően elég ritka), hogy amikor szóba kerül a súlyuk többet mondanak 5-10 kilóval, mint a valódi. Én 182 magas vagyok és 73 kiló, látható zsír nincs rajtam olyan 10-12 százalék lehet rajtam körülbelül. Rendszeresen edzek, illetve bútort szállítok másodállásban és főállásban pedig mentős vagyok szóval nem egy 100 kilós embert lecipelek hetente a 10-ről. Kockahasam van, viszonylag széles vállaim, mellizmaim jól kontúrozottak és azért a karjaim sem spagettiből vannak, nyilván nem vagyok túl fenyegető, de ezért nem nézek ki rosszul. És akkor jönnek ilyen fél fejjel alacsonyabb totál edzetlen haspók (de nem kövér) kis mitugrászok és magyarázzák hogy 80 kilósak :) Nincs rajtuk kb semmi izomtömeg csak ilyen petyhüdt habtestük van. Ha figyelembe vesszük hogy az izom nehezebb szövet, mint a zsír akkor nem létezik, hogy 80 kilót nyomjanak, de akkor mégis miért állítják? Ezzel akarnak többnek tűnni vagy én nem értem. Én is el szeretném érni a 80-at de nem fogom bekamuzni csak úgy :/
2023. márc. 15. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert 80 kiló alatt a férfi nem férfi. Egyesek szerint.
2023. márc. 15. 20:54
 2/2 A kérdező kommentje:
persze sőt valaki szerint 100 kiló alatt, de nyilván ezek hülyeségek. Ha meg bekamuzzák akkor főleg az :D
2023. márc. 15. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!