Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kórházban lehet mobil telefont...

Kórházban lehet mobil telefont árammal tölteni?

Figyelt kérdés
Legutóbb amikor kórházban voltam, olyan helyen volt a konnektor hogy nem értem el az ágyamból. Igy a mobil telefonomat nem tudtam feltölteni. Ilyenkor hogyan lehet feltölteni árammal a mobil telefont. És igen, frissen műtöttek, és nem kelhettem fel az ágyból. Igy viszont nem értem el a konektort. A telefonom meg le merült! És hiába volt nálam a telefon töltöje. Igy nem tudtam föl tölteni árammal. Egyáltalán miért van olyan helyen a konektor hogy a beteg ne érje el az ágyból? Ma már mobil telefonok korszakát éljük. Amihez kell az áram forrás! Ez tény! De egyálatlán a kórház milyen alapon szabályozza a kapcsolat tartást a beteg részére? Hiszen ha nem tudja a beteg feltölteni árammal a telefonját. Akkor még a családtagjaival sem tudja fel venni a kapcsolatot hogy kórházban van. Egyáltalán egy fekvő beteget korlátozhatnak abban hogy árammal föltöltse a telefoját? És akkor hogyan tölti fel árammal a telefonját ha nem éri el az ágyából a konektort? Egyáltalán lehet-e a kórházban mobil telefont feltölteni árammal?

2023. okt. 20. 12:01
1 2
 11/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, persze, ezt megértem, vannak ilyen helyzetek, mi inkább csak az előre tervezhető eseteket taglaltuk, nem tudjuk a részleteket.
2023. okt. 20. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez egy kamm de batty sztori. Megvannak az opciók, erre előjössz egy újabbal, amire nem gondoltál a kiíráskor, mert annyira koncentráltál az "áramra"...
2023. okt. 20. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért ne a lélegeztetőgép helyére tedd a töltőt.

1957-ben meg - amikor megcsinálták a konnektorokat - még nem voltszempont, hogy 25 év múlva feltalálják a mobilt.

2023. okt. 20. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!