Stressztől hidegrázás?
Figyelt kérdés
Az utóbbi egy hétben sok minden miatt stresszeltem, idegeskedtem, mert sok orvosi vizsgálaton voltam, és féltem mi lesz az eredmény. Mindegyik negatív lett, hipohonder vagyok.
2 napja reggelente felkelés után hidegrázásom van ami néha elmúlik, néha erősödik.
Testhőm reggel 36,1 délután 35,2 volt.
2023. okt. 20. 08:08
1/9 A kérdező kommentje:
Napközben is van, de nem folyamatosan. Néha előjön néha párszor kiráz a hideg, libabbőrös vagyok.
2023. okt. 20. 08:35
2/9 A kérdező kommentje:
19 éves, fiú
2023. okt. 20. 08:35
4/9 anonim válasza:
Siman okoz ilyet a stressz. Rendbe kene tenni a mentqlis egeszseges
6/9 A kérdező kommentje:
139/79, de stresszes vagyok a vérnyomásmérőstől. Általában 160/90 szokott lenni, ez most jónak minősül.
2023. okt. 21. 19:42
7/9 anonim válasza:
121/73-nak kellene lennie neked. Szóval ez abszolút nem normális. Menj el dokihoz, kérj 24 órás mérést. A hidegrázás lehet ettől is.
8/9 A kérdező kommentje:
Mint mondottam nem érted. Alapból normális a vérnyomásom, de méréskor megy fel a stressztől, hisz nem bírom a mérést. Ez egy fóbia. Más tünetem nincs és már hidegrázásom se, pár napig volt, valszeg a stressztől. 5 éve ilyen a vérnyomásom és most lett volna 3 napig hidegrázás? Kár itt feltenni kérdéseket már rájöttem. A 121/73-as értéket nem tudom hol nézted, de egy jó nagy hülyeség, felette is jó még.
2023. okt. 22. 08:16
9/9 anonim válasza:
Ja, 50 évesen normális a 130-as vérnyomás!
Szerinted miért írtam azt, hogy kérj 24 óras mérést? Azért, mert akkor, ha megszokod beáll a normális értékre!
Azért 40 évesen mértem már párszor vernyomást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!