Mit jelent a vérnyomásmérőn a SYS mmhg, DIA mmhg és a pul/min?
Meg mértem itthon a vérnyomásomat 127/90/96 volt és az oldalán lévő szines kis csík a citromsárgánál villogott
(Már napok ota szarul érzem magam (fáj hátul a fejem, a bal csuklómnál sokkal vékonyabb az ér mint a jobb csuklómom, néha szédülök, légszomj, kéz zsibogás (néha),hidegrázás,össze vissza szívverés, 38-39°C láz (néha)..
Voltam ezzel már tavaly decemberben háziorvosnál, de csak annyit mondott hogy ez csak egy megfázás. Semmi mást nem mondott, még ki sem írt semmi orvosságot és semmi további vizsgálatokat.
Azt mondta mêg hogy fiatal vagyok és nincs semmi bajom majd pár héten belül elmúlik.
19/L
30-án az érték 134/94/120 (citromsarga csik villogott)
29-én az érték 117/87/ 128 (zold csik villogott)
28-án az érték 126/100/128 (narancssárga csik villogott)
Milyen orvoshoz kellene fordulnom?
Mivel a haziorvosom nem akar sehova sem elkuldeni
A láz már oktober ota fenn áll (pár hetente be lázasodok minden ok nélkül és kb 1 hetig tart)
Ezt is mondtam a dokimnak,de nem eppen erdeki az emberek baja
Ma reggel 5:50kor is megmértem a vérnyomásom 115/80/104
Es kb 5 percel ezelőtt is megmértem 128/84/120volt
Orvosnál még mindig nem voltam.
Pár napig "normálisnak" mondható volt a vérnyomásom/pulzusom.
De ma elkezdem szédulni és zsibogott/zsibog a bal lábom és a bal kezem. Ma natr a lépcsőn is nehezen tudtam feljönni mert elkezdtem szédulni meg légszomjam lett és fel ment a pulzusom meg a vérnyomásom
143/105/122re és a narancssárga csíknál villogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!