Mit jelent a vérnyomásmérőn a SYS mmhg, DIA mmhg és a pul/min?
Meg mértem itthon a vérnyomásomat 127/90/96 volt és az oldalán lévő szines kis csík a citromsárgánál villogott
(Már napok ota szarul érzem magam (fáj hátul a fejem, a bal csuklómnál sokkal vékonyabb az ér mint a jobb csuklómom, néha szédülök, légszomj, kéz zsibogás (néha),hidegrázás,össze vissza szívverés, 38-39°C láz (néha)..
Voltam ezzel már tavaly decemberben háziorvosnál, de csak annyit mondott hogy ez csak egy megfázás. Semmi mást nem mondott, még ki sem írt semmi orvosságot és semmi további vizsgálatokat.
Azt mondta mêg hogy fiatal vagyok és nincs semmi bajom majd pár héten belül elmúlik.
19/L
12 välaszolo a läz azota még nem jelentkezett és remélem nem is fog.
13 välaszolo még tavaly vettem azt figyelemben (sport elott es utan is) hogy a bal csuklómon vekonyabbak az erek mint a bal csuklómnál (de anno. Pár éve még semmi ilyesmi nem volt a vérnyomásommal)
De lehet az is közre játszhat hogy tölcsér mellkasal születtem 11 évig jártam gyógytornära vele amit pár évvel ezelott abba hagytam
Orvosnal 1 hettel ezelot voltam vele 140 felett volt mind a 3 :/.
Nem kaptam ra semmit sem, csak egy beutalot radiológiara amire nekem kellet kernem egy idopontot es julius.13ara kaptam idopontot. :/
Vettek tolem vert is a dokinal es ott minden nagyon jo, csak valami nem tudom mivel nincs rendbe (ez miatt lettem radiológiara kuldve)
CRP <5 mg/1 0,0-6,0 32128
És
THS basal 4,09 u/m1 0,38-5.33 32101
Ezt a 2 dolgok karikazta be a doki es ezzel kuldott el radiologiara.
Most hogy ezek milyen ertekek es hogy mit jelent nem tudom. A doki nem mondott semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!