Miért olyan büdös a székletem?
Figyelt kérdés
mostanában sokkal erősebb és kellemetlenebb szaga van a székletemnek is, és a pukinak is, viszont szerintem nem nagyon változott semmi az étrendemben2023. okt. 20. 01:36
1/4 Szabi15 

válasza:

A színe és az állaga változott? Nekem például egy hete világosabb, büdösebb is, puhább is, és sokszor megyek wc-re. Ez például epe probléma. Epekő, epegyulladás vagy ilyesmi, de nem megyek orvoshoz, bízom benne, hogy majd elmúlik, én erre nem érek rá. Alkoholizálás váltotta ki vélhetőleg nekem.
2/4 A kérdező kommentje:
1/1 ugyanezek vannak nekem is, lehet hogy epémmel lenne baj szintén?
2023. okt. 20. 15:37
4/4 Szabi15 

válasza:

Első vagyok. Valószínűleg igen. Az epétől lesz sötétebb barna színe, így ha nem étel miatt világos, és hosszabb távon így marad, akkor biztos is. Nekem most egy hét után múlt el. Még nem a tökéletes a hasam de már sokkal jobb, mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!