Véres széklet, mitől lehet? Még csak tegnap lettem 16éves de ma úgy láttam élénk piros vonalak vannak a székletemben, 2 napja nagyon büdös inkább sárga színű puha székletem volt Mitől lehet ez? Nagyon aggódom
Na de most komolyan.... és miért nem szóltál...????
Tényleg nem értem, hogy miért egyszerűbb kiírni valamit a GYK-ra, mint átmenni a konyhába anyuhoz....
Ebben semmi kínos nincs, nem azt kell megkérdezned, hogy hogyan kell felhúzni a kotont, vagy mittomén...
Kiskorú vagy, a szüleid felelősek az egészségügyi állapotodért is. Menj és szólj nekik. Szerintem tudni fogják, hogy belső vérzés, vagy inkább csak egy kis aranyér pattant el...
Na most akkor két napja van, vagy most vetted észre...??
Rendben van nálatok minden a családban? Érthetetlen, hogy "mit idegeskedjen" gondolattal nem szólsz ilyen fontos kérdésben...
Kaptál választ, nem értem, mit kekeckedsz! Orvoshoz kell menned. 16 évesen egyedül is elmehetsz akár a gyerekeorvoshoz, akár a felnőtt háziorvoshoz (attól függően, hogy hová tartozol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!