Az baj hogyha én szeretem a deperzonáció érzését?
Figyelt kérdés
Tudom hogy betegség, de néha jó2023. okt. 19. 11:41
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy baj, ha szereted, én is kíváncsi vagyok rá. Okoz neked gondot?
2/6 anonim válasza:
Deperszonalizációra gondolsz?
A deperszonalizáció nem betegség, hanem tünet. Valami miatt szenved az egyén deperszonalizációtól és/vagy derealizációtól. Jól tudom, mert kb. 1,5 évig velem volt mindkettő, folyamatosan. Életem legszörnyűbb 1,5 éve volt.
Mit tudsz ebben szeretni?
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem okoz gondot, mert nem vagyok egy nagy társasági ember, általában egyedül vagyok mikor érzem a tüneteit
2023. okt. 19. 17:32
4/6 A kérdező kommentje:
2-esnek a válaszom: nem tudom, csak egyszerűen jó érzés, sajnálom hogy neked rossz érzés volt
2023. okt. 19. 17:34
5/6 anonim válasza:
hát ezt nekem is nehéz megérteni hogy mit lehet szeretni a deperszonalizáción, mondjuk én nem kimondottan szenvedek tőle, inkább csak zavaró kellemetlenségnek élem meg.
egyébként meg a deperszonalizáció önmagában nem betegség. eddig úgy tudtam főleg traumatizáltság következményeként tud előfordulni, egyfajta stressztünetként.
6/6 Senior Séf válasza:
Mint ezerféle más gebasz, a deperszonalizáció is a nem megfelelő táplálkozás következménye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!