Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen orvosi igazolás lehet...

Milyen orvosi igazolás lehet megfelelő arra, hogy ne kelljen bejárnom az irodába, hanem folytathassam a munkát home officeból ahogy eddig is?

Figyelt kérdés

a problémám az, hogy nekem egy nap bemenni oda-vissza az irodába nagyon megterhelő a derekamnak, viszont nincs ennek még úgymond látszatja, nincs sérvem, vagy ilyesmi, de ha többet kellene buszon utazni, hamar előjöhetne - szeretném ezt elkerülni...viszont erről nem tudom, tud-e kiadni így az orvos igazolást...mi más ok lehet még, amit elfogadnak/elfogadhatnak?

a buszon töltött időt szeretném inkább mozgással eltölteni a szabadban, a munkát meg ugyanúgy el tudom végezni otthonról is

2023. okt. 16. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10.

Mondjuk mert így nem is tud adni olyan munkát, amit nem lehet HO-ban megcsinálni. Azt másnak kell megcsinálnia.

2023. okt. 25. 17:19
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Arra legyen ott az az ember, akinek az a munkája. Bocs, de én pl. szoftverfejlesztőként nem végzek olyan munkát, amit nem lehet homeofficeból megoldani.

A számítógép telepítését vagy a hálózati kábel bekötését csinálja más, az nem az én dolgom.

2023. okt. 26. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!