Escapelle fogamzásgátló tabletta okozta hormonális változásokról tapasztalatok?
Normálisnak tekinthető, ha az Escapelle után pecsételő vérzésed, egyéb panaszaid vannak. Ha nem hánytad ki a gyógyszert, akkor szinte 100%, hogy nem lettél terhes.
Persze érthető, hogy stresszelsz miatta, és a stressz is mindenféle tüneteket okoz, úgyhogy próbálj meg megnyugodni. Semmi rossz nem fog történni, minden rendben van. :)
Ezután pedig vagy szedj fogamzásgátlót, vagy használjatok óvszert.
Kifelejtettem, hogy én is vettem már be egyszer Escapelle-t, és minden rendben volt utána. Úgyhogy tényleg nem kell aggódnod.
(#1 voltam)
Ovulációm volt még furcsa számomra, mellem fájt, hátam és néha hasam alja is szúrt, ami picit aggasztott, terménységi időszakom végére el is múlt.
NEM LETTEM TERHES, minden rendben. Menstruációm is normálisan megjött újra.
Rengeteget stresszeltem,őszintén nem szívesen csinálnám meg ezt mégegyszer,de szerencsére nem lett baj.
Köszönöm aki megnyugtatott, ha valaki rátalál a kérdésemre remélem annak is segít megnyugodni. Megosztott tapasztalatomból, csak annyit, hogy lehet akármennyire megbízható gyógyszer, várakozások közötti stressz kegyetlen volt.
Vigyázzatok magatokra!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!