Fogamzasgatlotol kinek milyen valtozasok mentek vegbe a testeben?
megnövekedett mell lehetséges, de ez a legtöbb nőnek inkább kellemetlen.
Nagyon ritkán előfordul súlynövekedés, de ez általában csak 1-2 kg.
A pattanások, szőrnövekedés, zsíros bőr ellen jó lehet a Lorell, mrt egy ún. antiandrogén progesztin kompnens van benne (dorspirenon).
Viszonylag mellékhatás még a vérezgetés ciklus közben - nem mindenkinnél van, és nem mindenkit zavar. Ha nagyon zavar, akkor esetleg próbáld ki a hüvelygyűrűt, annál a legritkább a vérzés az összes fogamzásgátló között.
Mai napig epilalnom kell a teljes arcom,h utcara tudjak menni.
Pedig mar anbahagytam 10 eve. Amikor szedtem ,2 naponta bott az arcszorom 5 mm-t!!
10 kilot hiztam tole. Igy a mellem is nagyobb volt ...
Osszezavarta a hormonrendszerem.
Felevente koromgomba.
Depresszios lettem tole. Evekig nem tudtam belole kimaszni,pedig akkor mar reg nem szedtem.
Minden nap savhanyas,hanyinger.
Hetente elojott a huvelYgomba.
Az elettarsam gyanusitgatott,h kivel fekudtem le.
Egy remalom volt.
Osszetevoi:
0,020 milligramm etinilösztradiol (etinilösztradiol-betadex-klatrátformájában) és 3 milligramm drospirenon filmtablettánként.
Egyébösszetevők (segédanyagok): laktóz-monohidrát, kukoricakeményítő,magnézium-sztearát (E470b), hiprómellóz (E464), talkum (E553b), titán-dioxid (E171) vörösvas-oxid (E172).
Ezt is tudd:
Egyes hormonális fogamzásgátlókat, köztük a Lorell filmtablettát használó nők depresszióról, illetve depresszív hangulatról számoltak be. A depresszió súlyossá is válhat, és időnként öngyilkossági gondolatokhoz vezethet. Ha Ön hangulatváltozásokat és depresszív tüneteket tapasztal, a lehető leghamarabb forduljon kezelőorvosához további ellátás céljából.
Lorell:
Mit tartalmaz a Lorell filmtabletta?
- A készítmény hatóanyagai: 3 mg drospirenon és 0,03 mg etinilösztradiol filmtablettánként
- Egyéb összetevők:
Tablettamag: laktóz-monohidrát, kukorica keményítő, hidegen duzzadó kukoricakeményítő, kroszpovidon (A és B típusú), povidon K-30, poliszorbát 80, magnézium-sztearát
Bevonat: részlegesen hidrolizált poli(vinil-alkohol), titán-dioxid (E171), makrogol 3350, talkum, sárga vas-oxid (E172).
SEMMILYEN szajon at azedheto fogamzasgatlo gyogyszert ne egyel,ha teljeserteku eletet akarsz. Hasznalj ovszert ! A legtobb payi megcsal es jobb,ha ovszerrel vedekezel. Akkoriban meg nemi betegsegeket is kaptam a baratomtol,akivel 2 evig jartunk.....
4-es vagyok: a mai napig sikositoval vagyok kepes csak szexelni. Kulonben fel perc utan felserul a nyalkahartyam.
Gratulalok a fogamzasgatlo kitalalojanak.
Ne szedjetek ilyesmit. Ne tegyetek tonkre az eleteteket.
Meg a parvalasztasban is akadalyozott. Ugye a szaglast elrontja. Igy nem vagy kepes kivalasztani hosszu parkapcsolatra valo ferfit. Csak alkalmatlan ferfiak vonzottak,akik rongykent bantak velem. Amiota abbahagytam,csak azota lettem ujra kepes osztonosen parkapcsolatra alkalmas ferfit valasztani. Ez jusson eszetekbe,ha szedtek ilyet es a parkapcsolatotok felresiklott boldogtalan.
A szaglas nagyon fontos az eletben!! Ne hagyd,h elvegyek toled .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!