Lehet, hogy ADHD-s vagyok?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1-1,5 éve észrevettem magamon, hogy indokolatlanul demotivált és dekoncentrált vagyok. Ez azt jelenti,hogy folyton fáradtnak érzem magam, pedig közben nem is vagyok az. Illetve ha valaki mond nekem valamit, akkor egy idő után (pár másodperc után) elfelejtem mit mondott és nem értem meg. Tudtommal ezek lehetnek az ADHD tünetei is. Mit gondoltok?2023. okt. 13. 21:28
1/4 anonim válasza:
Lehet. De inkább nem. Ennyi alapján én is az lennék.
2/4 anonim válasza:
Nem kell egyből mentális zavarokra gondolni, az ADHD pedig tipikusan olyan, hogy már gyermekkorban lettek volna jelei. Lehet, hogy egyszerűen csak vitaminhiány, egysíkú táplálkozás stb. Lehet, hogy nem alszol elég pihentetően. Nem tudom használsz-e marihuánát, de ez lehet annak a mellékhatása is.
3/4 anonim válasza:
Haha, ugyanez. És ember, fogalmam sincs...
Lehet, h csak nehéz időszakon mész keresztül (ezt csak te tudod megítélni), de lehet, h tényleg ADHD.
Bár én már több ideje tudom magamról, h ilyen vagyok, csak az utóbbi időben tudtam ezt így nevesíteni.
Voltak gyerekkori jelek? Ez talán segít eldönteni a kérdést. Vagyis nem, csak szakember tudja ELDÖNTENI, véletlenül se diagnosztizáld magad, de jó kiindulópont lehet.
Ja és ezek is segíthetnek:
[link] - a srác ugyan nem ADHD-s, de a videóit mindig komoly kutatómunka előzi meg, és tök jól összeszedte
[link] - ez inkább poénos, mint komoly, de nagyon érthető szerintem, érdemes a készítő más vidijeit is csekkolni
4/4 anonim válasza:
Én aszt hittem magamról ADHD és kiderült autismus sprektum zavar 🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!