Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kérhetek neurológiai beutalót...

Kérhetek neurológiai beutalót a következő panaszokkal?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tudok koncentrálni egyfele sem, nemhogy többfelé. Nem tudom felidézni sokszor, hogy mit csináltam a múlt héten, vagy mit ettem teszem azt, reggelire. Vagy nem emlékszem hova rakom a dolgaim és miért megyek ki x helyiségbe. Nagyon rossz a térlátásom,és néha ismerős helyen is képes vagyok eltévedni. A végtagjaim is sokat zsibbadnak. Régebben nagyon jó volt a névmemóriám, már az is teljesen offos. Beszéd közben sokszor nem tudom megfogalmazni rendesen, szépen kifejezni amit akarok és sokszor elfelejtem miről is beszélek. Ha nagyon szorongok remegek és volt már, hogy remegett a szemhélyam😅 szóval rohadtul kétségbe ejtő a helyzet, mert még nagyon fiatal vagyok. De nem mertem ezzel még orvoshoz menni,pedig már egy jó ideje tart. Ha nem neurológushoz, akkor hova kell beutalót kérni?

2023. szept. 5. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Magán rendelésre nem kell.SzTK ba háziorvos utalhat.
2023. szept. 5. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Neurológushoz kéne menned, nem ártana egy koponya MR. Vannak betegségek, amik fiatalabb korban jelennek meg.
2023. szept. 5. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Magán rendelésre nem kell beutaló neurológushoz?
2023. szept. 6. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. szept. 6. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!