Hogyan zajlik egy neurológiai vizsgálat? Hülye kérdés de le kell venni valamilyen ruhadarabot?
Attól függ szerintem hogy mi a panasz.
Kamaszkoromban szédülés, gyakori fejfájás miatt vizsgáltak. Semmit nem kellett levenni.
Nemrég lábzsibbadás miatt mentem neurológushoz és a zoknit kellett levenni + a nadrág szárát felhúzni. Ennxi volt csupán.
A vizsgálat abból állt hogy mennem kellett pár lépést, majd különböző mozdulatokat tenni csukott szemmel, pl. megérinteni az orrom.
Megnézte a rexlexeimet egy gumikalapáccsal, vagy valami ilyesmivel. Itt-ott megérintette vagy kicsit megnyomkodta a lábam hogy ezt vagy azt érzem-e. Ennyi volt.
Amikor a fejem miatt voltam, akkor EEG vizsgálat is volt. De nem azonnal, hanem külön időpontra kellett menni. Elektródákat rakott a fejemre és nézte az agyhullámaimat.
Igazából semmi kellemetlen vagy kínos vizsgálat nem volt ott.
Jol van, ennek orulok! Koszonom a valaszt.
Azert paraztam be egy kivsit mert tesom munkaltatoja kulte neurologushoz escsak egy bugyiban es melltartoban volt, es egy kicsit beparaztam.
Le kell vetkőzni derékig.
Alulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!