Jobban bekábulok ha alkoholra beveszek egy fájdalomcsillapítót?
Jobban bekábulsz, de a nátrium-metamizol hatóanyag sokaknál hányingert is kiválthat (én ezért kerülöm a használatát, mert nekem sohase segített annyira mint az ibuprofein, vagy a közönséges aszpirin).
Szerintem egy 10 milligrammos diazepam tabletta magában is nagyon lebambít, kumulálódik (napokig is összegződik a hatása), de kevesebb mellékhatással kell számolni. Ott van még a Xanax és társai, de ezek a nagyon specifikusan ható pszichiátriai szerek csak problémát okoznak hosszabb távon.
Ez az "Egészség" rovat, úgyhogy kötelezően meg kell itt jegyeznem, hogy ne igyál alkoholt bambítószerekkel együtt (orvosilag ez kifejezetten tilos). Kábító hatású szereket ne szedj ok nélkül, és az alkohol magában is egy nagyon káros ital, szokj le róla teljesen - mert egészségesnek lenni tiszta fejjel a legnagyobb élvezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!