Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beoltottak egy oltóanyaggal...

Beoltottak egy oltóanyaggal viszont az asszisztens nem fertőtlenítette le oltás előtt a bőrömet, emiatt nem fertőzödhet el az oltás helye ugye?

Figyelt kérdés
Biztos megvan a funkciója a fertőtlenítő használatának

2023. okt. 12. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly az influenza elleni oltást adta be úgy az asszisztens, hogy utána mondta, h jaaaaj a fertőtlenítőt elfelejtettük!

Semmi bajom se lett, de eléggé morcosan néztem. Szerintem kicsi az esély rá.

2023. okt. 12. 19:59
 2/11 A kérdező kommentje:
nekem ez hpv oltás volt és ráadásul magánban; utólag jöttem rá, hogy kimaradt.... legközelebb lefürdök közvetlenül oltás előtt, mert gondolom következőre se fogja lefertőtleníteni
2023. okt. 12. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a funkciója, hogy a legkisebb esélyét is kizárják annak, hogy elfertőződik. De eleve nincsen rá sok esély.
2023. okt. 12. 20:12
 4/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát az, hogy lefürdesz semmit sem jelent. Hibázott, ennyi, de ilyen hibát ejteni azért.... na.
2023. okt. 12. 20:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Én vérhigítózok minden nap és nem fertőtlenítek. Valahogyan mindig utólag jut eszembe. Ez van.
2023. okt. 12. 20:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt honnan lehetne tudni, hogy elfertőzödött?
2023. okt. 12. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy nagy gennyes seb lesz az oltás helyén. Be aggódj, ha nem trágyalapátolás után mentél oltatni, nem kell ettől tartanod.
2023. okt. 12. 23:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg az a bosszantó,hogy az ember ezért megy magánba, hogy utána itt aggodalmaskodjon. Pacuhábbak mint az államiban.
2023. okt. 13. 08:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Mind leírtuk, hogy felesleges aggodalmaskodnod. Minek kérdezted akkor meg, ha továbbra is be vagy tojva, miután többen állítjuk, hgy nem lesz semmi bajod. Magában is emberek dolgoznak, nem droidok. Tévedhetnek. Ennyi kis tévedés simán belefér, ne csinálj már úgy, mintha valami hatalmas orvosi műhiba áldozata lennél. A Tényeket nem akarod felhívni, hogy készítsenek veled riportot? :D
2023. okt. 13. 11:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a Tényektől, de a Fókusztól kijönnek egy riportot csinálni velem még a mai napon:)
2023. okt. 13. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!