Egy egészségügyben dolgozó asszisztens, NEM orvos! meg tudja-e nézni az egészségügyi életutamat, hol, melyik egészségi intézményben jártam, milyen kezelésekben részesültem? (Mondjuk, a rendszerben rákeres a nevemre, amiből csak 1 van MO-n)
Megtudja nézni!
Erre való az asszisztens! Titoktartás persze őt is kötelezi.
Akkora szarkeveres van az egeszsegugyben hogy nem hinnetek el.
Tessek itt egy asszisztensi komment. Higyjetek, ne higyjetek, de minek pazarolna ennyi kommentet napokon at.
spolier: az orvos mig az ebedloben bofogi fel a tiramisut, addig az asszisztens irja fel neked orvosi tanacs nelkul neha a hatoanyagot meg a termeket ami lehet dragabb vagy olcsobb. Orulj ha van olyan aki ert hozza mint a kommentelo, szomorkodj, ha egy ujoncra bizzak az ilyet.
Olvassatok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
#3, valaki nyitott egy kérdést (amit linkeltél) mert nem ismeri a magyar jogszabályokat... itt a vonatkozó törvény, dátummal egyetemben:
Ennek a kérdésnek ugyanaz a baja, mert hogy a 100%-osan helyes válasz az, hogy egy orvosi rendelőben azt látnak, ami a DÖR-ben be van állítva... ( [link] - lakossági portál - sikeres bejelentkezés után a 2. menüpont az önrendelkezés... tessen használni!)
(DÖR = Digitális ÖnRendelkezés)
6
Igen, de az önrendelkezésedet az orvos bármikor felülírhatja, csak annyi indok kell, hogy "vészhelyzet".
8
Elég annyit mondania, hogy "Bocs tévedtem." Tehát nem vagyunk kisegítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!