Fiú vagyok és hullik a hajam rettentően, miért?
Rettentően hullik a hajam fojamatosan ha beleturok akkor 4-5 hajszál is kijön egyszerre
Oldalt/hátul le van nyirva a hajam fent kb 5-6 centis a hajam..
De a lényeg hogy nem tudom miért egyébként nekem kiskorom ota hullik a hajam sose tudtam hogy miért, de most már nagyon hullik a hajam és fogslmam sincs hogy miért 19 éves vagyok, és nem stresszelek nagyon nyugodt vagyok mindig.
Valaki valami tipp hogy miert van ez?
Eddig összesen ennyi hajam hullott ki tegnap este óta egy dobozba gyújtöm de sokszor csak leszorom a földre amikor nincs nálam a doboz.
Itt egy kép hogy ennyi hullott ki tegnap ota ami össze gyűjtottem, de mar azelott is rengeteg kihulott csak nem gyujtottem azt.
De ha belemyulok a hajamba akkor is nagyon sok kijon
Több száz, de az is lehet több ezer féle betegség állhat még egy hajhullás mögött is.
Én mindenképpen elmennék a helyedben a bőrgyógyászatra, ahol egészen biztos egy laborvizsgálattal fogják kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!