Szívműtét után, billentyű átültetés,szedett valaki magnéziumot,és milyet?
Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 11:54
1/3 anonim válasza:
ilyen helyzetben nem voltam, de ha magnéziumot szedsz akkor citrát vagy biszciglinát formát, azok szívódnak fel jól
2/3 anonim válasza:
Szívműtét után azért én leginkább az orvosommal konzultálnék még egy pohár vízről is, ha nem vagyok benne biztos, nem gyakorin kérdezném az okosságot. Irigyellek a bátorságodért.
3/3 anonim válasza:
Magnézium nélkülözhetetlen a szervezet számára, mivel nem képes előállítani így külsőleg kell bevinned.
Izmok,idegek számára nagyon fontos, köztük a szívnek és ereknek leginkább.
Ártani nem tudsz vele,sőt. Csodálom hogy nem ajánlották eddig,nekem (bár műtétem nem volt)de a kardiologusom szerint napi 500mg kell.
Arra figyelj hogy jól hasznosuló legyen, tehát a magnézium oxid kerülendő.
Citrat és orotát viszont jól felszívódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!