Ing alá használható derék támasztó övet vagy bármit ami tényleg jó is nem csak a reklámba?
A derekam nagyon sokszor fáj sőt ha becsípődik egy rossz mozdulat emelés akkor egy hét fekvés és fájdalomcsillapító tapasz...
Munkahelyemen meg ahova most jelentkeztem sajnos kell emelni majd és nem szeretnék ez miatt elvérezni és nem megfelelni.
Hát nem pont egy varázstapaszra gondoltam.
Hanem valami derék övre ami ténylegesen jó és tartja a derakat csípődés ellen... Emelés és hajolas közbe szokot egy szúrás jönni és bumm van h már nem is kell felegyensednem.
A kinesio tape pont hogy nem varázstapasz... Nem, ne a szomszéd Jucika rakja fel, aki félnapos tanfolyamon tanulta a ragasztást, hanem rendes fizioterapeuta.
A "derék öv" meg nem "ténylegesen jó és tartja a derakat csípődés ellen", inkább pont az ilyen dolgok a lehúzások.
Utána olvastam de...
Én azért gondoltam övre mert az pont h tartja a derekat és első napom lesz ami ha bejelentem hogy fáj a derekam vagy rá emelek akkor annyi volt.
Tehát ezért nem egy tapasz kellene mert akkor tudok fájdalomcsillapító tapaszt ami eddig is használt de nekem munka végzés mellé kell ami tartja és..
A kinesio meg a fájdalomcsillapító tapasz nagyon más. Utóbbi gyógyszeres, tehát csak kikapcsoljaa fájdalomérzést, a sérülést megelőzni vagy meggyógyítani nem képes. Sőt, még súlyosabban megsérülhetsz miatta, mert nem érzed, milyen mozdulat fáj,mit ne csinálj.
A kinesio tapasznak több köze van ahhoz, amit keresel, de kell hozzá egy szakember is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!