A pfizer vakcinája miatt hány millió egészséges embernek lett baja?
Meg évente elköltözik 50 ezer most is.
A túlhalálozás pedig +15%-ról emelkedett +40%-ra tavaly óta Észak-Amerikában, ennek megfelelőek a magyar adatok is KSH hamisítás nélkül. Valószínűleg +400% körül lesz a plató kb. 2027-re. 2030-ra lezajlik a vakcinás populáció csökkentés. Bár a deagel.com már 2025-re is súlyos csökkentést prognosztizált, de nem valósult meg a 100% globális átoltottság, csak 70% körüli. És, bár az mRNS covid vakcinák gyártása is elkezdődött már 2019-ben is, még sem lett elég magas az arányuk sem.
Ezért is fordul a WEF a vízhiány megszervezése felé inkább:
Az USA halálozási számai
2019-ben 2.86
2020-ban 3.38
2021-ben 3.46
2022-ben 3.27
2023-ban pedig augusztus 31.-éig 1.99 millió volt. Ha ez így marad akkor kb. 3-3.1 millió halottjuk lesz 2023-ban. Pedig a logika azt diktálná, hogy minél tovább van a szervezetedben a káros anyag, annál többen halnak meg, de még az ő statjaik sem ezt igazolják. Tudom erre azt mondod, hogy azért mert hamísítják (kivéve persze, ha azt támasztják alá amit te gondolsz).
Vízhiány pedig covid előtt is volt a világ bizonyos részein kérdezz meg pl:: Izraelben bárkit.
Te spekulálsz október 1-én, hogy mi lesz dec. 31-én. És te magyarázol nekem, hogy nekem mi támasztja alá amit én gondolok. :D
Önmagad paródiája vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!