Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Leszokás segítséggel vagy a...

Leszokás segítséggel vagy a nélkül?

Figyelt kérdés
Le tud szokni az ember saját maga orvosi segítség nélkül? Napi szinten 3sör 3 feles bemegy! A tervem hogy a héten nem iszom tegnap kezdtem (szabin vagyok csütörtöktől)! De totális megvonást nem ajánlják mert epilepsziát, rohamot lehet kapni! Akkor inni kell csak kevesebbet? Eddig 2 nap után annyi mellékhatás van hogy kis remegés, meg idegesebb vagyok! Nem szívesen mennék elvonóra! Ha sikerül itthon oldanám meg! De egyálltalán nem akarnék inni egy korgyot sem!

2023. szept. 29. 21:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Mizu? Hasonloakkal kuzdok….
2023. okt. 10. 17:30
 22/40 A kérdező kommentje:
Hát most vegyesen telt a pár nap azóta! Hétvégén belázasodtam múlthét Vasárnap este! 2 napig nem ittam ugye mert nyomtam az ágyat! Gondolni se bírtam a piára! De kedden 10én csak megittam mikor jobban lettem 3sört meg 1 felest!(felest nem tudtam nem meginni...) Most ott tartok hogy tegnap meg ma még nem ittam!
2023. okt. 12. 11:36
 23/40 anonim ***** válasza:
Kitartás! Nem tudom mivel lehetne csökkenteni a sóvárgást az alkohol után.
2023. okt. 12. 13:43
 24/40 A kérdező kommentje:
23# Nekem mentális betegségem van! És azért ittam a napi 3 sört meg felest mert szar kedvem volt felvidított...Nem jó vígasz de ez van! De most már meg állom azt is napokig ahogy írtam! Oké mondták hogy az nem nagy mennyiség, meg olyan komoly függőséget nem okoz! De nekem az is sok volt meg anyagilag is pl! Ki lehet bírni akarat erővel ahogy írtam most sem ittam már 1,5 napja! Bár valóban sokat számít hogy azért nem napi szinten ittam fél L töményét pl! Mert az tuti rosszabb!
2023. okt. 12. 13:58
 25/40 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem kell mentegetőzni! okos légy! 💯
2023. okt. 12. 14:26
 26/40 anonim ***** válasza:

A butákat, pediglen hagyd! Le lehet szokni egyik napról a másikra! Tapasztalat! Édesapám 🖤tragikus halála után, nem ittam, úgy kb fél évig! Fogytam is 50 kg-t!

Ámbár, most is sörözök!

45/N

2023. okt. 12. 14:31
 27/40 A kérdező kommentje:
26# Érdekes ez a fogyás is! Mert azt mondjak aki leszokik az lefogy mert a sörbe pl sok a szénhidrát és azért! Holott én azt gondolnám jobban megjön az étvágy mert nem iszik és inkább hízni kéne! Ciginél tudom hogy ott híznak, mert többet eszik az ember, megjön az étvágya! Apám is mikor letette a cigit elkezdett hízni! Pedig látszatra nem evett többet szerintem...
2023. okt. 13. 15:13
 28/40 anonim ***** válasza:

A fogyás az a cukros bor elhagyása miatt volt! A sör engem nem hizlal!

Hozzáteszem, hogy rengeteget edzek itthon. A cigit viszont nem tudnám letenni.

2023. okt. 13. 17:05
 29/40 A kérdező kommentje:
Hát biztos egyén függő! De ezt halottam! Én sem hízom/híztam a sörtől!
2023. okt. 13. 20:38
 30/40 anonim ***** válasza:

Edz! Fekvőtámasz, súlyzó! Bocsi, de már ittam kb 4 doboz sört, vagy többet?

😁

2023. okt. 13. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!