Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Leszokás segítséggel vagy a...

Leszokás segítséggel vagy a nélkül?

Figyelt kérdés
Le tud szokni az ember saját maga orvosi segítség nélkül? Napi szinten 3sör 3 feles bemegy! A tervem hogy a héten nem iszom tegnap kezdtem (szabin vagyok csütörtöktől)! De totális megvonást nem ajánlják mert epilepsziát, rohamot lehet kapni! Akkor inni kell csak kevesebbet? Eddig 2 nap után annyi mellékhatás van hogy kis remegés, meg idegesebb vagyok! Nem szívesen mennék elvonóra! Ha sikerül itthon oldanám meg! De egyálltalán nem akarnék inni egy korgyot sem!

2023. szept. 29. 21:06
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
15éve iszok! napi 3 sör 3 fél átlagba...Persze volt mikor taccs részegség párszor!
2023. okt. 2. 17:21
 12/40 anonim ***** válasza:
Most hogy bírod? Hogy vagy?
2023. okt. 4. 14:08
 13/40 A kérdező kommentje:
Napi 1 sör 1 felessel szinten tartom...Csak én teljesen le akartam tenni! Mármint úgy hogy nem mindennap iszom hanem néha mondjuk 1 bográcsozásnál többet! De utána 1 hétig lehet semmit! Szóval az a monoton napi függőség ne legyen!
2023. okt. 4. 14:12
 14/40 anonim ***** válasza:
És úgy nem próbálod meg h egy-egy napot kihagysz?
2023. okt. 4. 14:48
 15/40 anonim ***** válasza:

Én 15 évig ittam ugyan bort( nem keveset) egyik napról a másikra abbahagytam. 1 évig semmi alkohol. Semmi bajom nem volt/lett, bár a HO Szólt, hogy ezt nem így kellett volna, de örült neki.

Pár hónapja sört iszok. Attól komolyabb baj nem lehet.

45/N

2023. okt. 4. 15:19
 16/40 Phoney ***** válasza:

Amit mindössze napi 2 itallal szinten lehet tartani, azt már egész nyugodtan abba is lehet hagyni.

Az első pár napban úgy belefeszültél a józanságba, hogy történt valami pánikroham-szerű, nyilván ijesztő, de ennek semmi köze a delirium tremenshez.

Ha megint hasonlót okoz a tartós józanság, akkor pszichiáterhez kell menni, mert akkor valami szorongásos zavarod van, azt pedig nem alkohollal kell kezelni, mert annak hamarosan úgyis az lesz a vége, hogy ugyanúgy iszol, mint korábban.

2023. okt. 7. 08:34
 17/40 A kérdező kommentje:
16# Ebben igazad van! Mert van szorongásom!
2023. okt. 7. 23:32
 18/40 anonim ***** válasza:
A napi egy sor, egy feles az már jó. Ha ezt 1-2 hétig tudod tartani, akkor utána ennyit elhagyva már nem lesz megvonási tuneted. Azért egy hét múlva hagyd el a fülest, majd a sort is. Kitartás!
2023. okt. 8. 00:11
 19/40 A kérdező kommentje:
👍👌
2023. okt. 8. 00:20
 20/40 anonim ***** válasza:
Írj ,hogy hogy állsz! Kitartás! Kívánok, no meg sört!💯 A keményet mellőzd! 😜
2023. okt. 9. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!