Mennyire lehet hinni ennek a cégnek?
Innen hívogatnak folyton,hogy porckopás ellenni cuccot vásároljunk tülök mert nagyon hatékony a cucc és most 42EFt helyett csak 26Eft ért megvásárolható de csak ideiglenesen ilyen olcsó döntsünk minél előbb.
Valaki ismeri ezt a céget vagy csak simán egy szimpla mlm?
1/
És gondolom akkor túlárazottak is meg kevesebb hatóanayagosak a cuccaik igaz?
4/
Édesanyámat annyira jól meggyőzték ő már mindenáron vásárolni akar,hiába mondtam neki létezik jobb és olcsóbb módszer is.
7/
Hát én nem is vásárolok tőlük,édesanyám hezitál mert fájnak az ízületei de mondtam van jobb olcsóbb megoldás is.
@1 Ezzel szemben a tény az hogy "MLM-cégek" soha nem hívogatnak senkit telefonon azzal a céllal, hogy "vegyél már valamit".
Amiről te beszélsz, azt telefonmarketingnek hívják, vannak cégek, amelyek ezzel a módszerrel dolgoznak, ám nekik semmi közük az MLM-hez.
Ne keverd azzal, hogy az MLM-es ismerősöd felhív és termékbemutatóra invitál. Ebben az esetben ugyanis nem a cég hív fel ismeretlenül, s az ismerősöd sem ismeretleneket hívogat telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!