Miért lehetett ez? Többi lent.
Még évekkel ezelőtt egy reggelre beteg lettem (enyhébb láz, orrfolyás, tüsszögés, ilyen "szokásos" dolgok), és akárhogy fújtam az orromat, a váladék sajnos ráment a jobb fülemre, aminek eredményeképpen egyre több és több cucc gyülemlett fel a dobhártyám mögött, és addig-addig feszítette, míg az magától kiszakadt egy aprócska lyukon. Utána viszont már (hogy tudott ürülni a fülemen keresztül a dzsúz) egyre jobban éreztem magam. Visszaaludtam 1-2 órára, majd felkeltem, gondoltam kicsit játszok gépen. Arra lettem figyelmes, hogy minden egyes hangot pontosan egy félhang magassággal lejjebb hallottam. Egész eddigi 21 évemben ez csak ekkor fordult elő.
Erre a mai napig nem találom a magyarázatot.
Valakinek ötlete?
Ha jól értelmeztem
Akkor az egyik füled be genyesedet és ki lyukat lehet hogy pont az volt a baj mert lehet hogy amikor magától vissza fort már nem az eredeti
De ha tutira akarsz menni kérdez meg egy orvost
2-es:
Azóta már normálisan hallom újra a hangokat, szóval szerintem nem lehet olyan nagy baja.
De ez szerintem nagyon érdekes, eddig, akiket kérdeztem, nem tudtak rá válaszolni.
4-es: úgy, hogy abszolút hallásom van.
5-ös: Lehet benne valami, mert ugye ha a csiga deformálódik, akkor az érzékelt frekitartomány is változik, ennek következtében pedig az összes hang arányosan el lesz tolódva, és emiatt az agy kvázi meg lesz viccelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!