Ortopédián írnak fel gyógycipőt ha már semmilyen boltit nem tudok hordani?
Figyelt kérdés
Folyamatosan romlott a lábam, sajnos már annyira nagy és fájós a bütyköm, hogy csak papucsban tudok menni. Ehhez van még lúdtalp és kezdődő kalapácsujjam is. Akinek hasonló a lába írjatok mit csináltok, hogy ne fájjon annyira?2023. szept. 29. 12:17
1/11 anonim válasza:
Ha semmikképp se tudod megműttetni a bütyköd akkor legalább használj botot, tapasztalatból mondom hogy segít
2/11 A kérdező kommentje:
Te mennyi idősen kezdtél bottal járni? Én azt cikinek érezném, de az ortopéd cipőt már simán el tudom fogadni.
2023. okt. 16. 14:06
3/11 anonim válasza:
Igen írnak fel. Maga a kivizsgálás ingyenes csak, a cipő fizetős, de ne bolti árat képzelj el. Rendes bőr. Eléd raknak majd pár mintát és választhatsz, szandál vagy zárt.. Ismerek embereket akik hordják és azt mondják nagyon kényelmes.
4/11 A kérdező kommentje:
#3 Köszi! Fiatalt is ismersz aki ilyet hord?
2023. okt. 17. 11:37
5/11 anonim válasza:
Nem. De minta nélküli, egyszerű bőrciőt kell elképzelni. Menj el a dokihoz és majd meglátod. Ha annyira nem fog tetszeni akkor csak akkor vedd fel amikor a boltba mész. Akkor is megeri mert sokáig tart, nem szakad szét egyhamar.
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sokára kaptam időpontot és állítólag utána a gyógycipő plusz 8-10 hét mire elkészül. Nagyon fáj, azt hittem ha rászánom magam már gyorsan meglesz.
2023. okt. 18. 14:56
7/11 anonim válasza:
1es vagyok
Kb fél évig jártam bottal, bár nem mindig és mindenhova, és utána jött a műtét, ekkor 34 voltam
8/11 anonim válasza:
6. Igen, az ingyenes rendelésekre várni kell mert mindenki olyat akar. De szerintem most nincs más választásod. Az ortopédiára amugyis el kellene menned vele ha másnem azért mert kapsz hivatalos diagnózist, ami kell a későbbi esetleges műtéthez.
9/11 A kérdező kommentje:
7. A műtéttel elégedett vagy, jól bírja a lábad a terhelést és a csinosabb cipőket?
2023. okt. 20. 16:24
10/11 anonim válasza:
A fájdalom jobb lett, de a műtét előtt a bütyök már túl nagy volt, ezért az "új" lábam se lehet 100%os. Ez ilyen, kímélnem kell a lábamat, csak sportcipőt hordok és így tűrhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!