Ciki ha az orvosnál elsírtam magam?
Figyelt kérdés
Most írták fel az első ortopédcipőmet, elég rosszul érintett.2021. dec. 13. 10:27
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Mindenki másképp viseli a különféle élethelyzeteket. :)
2/9 anonim válasza:
Nem mindegy most már? Biztosan meglepődtek rajta, mert nem szokványos dolog emiatt sírni, de vannak nálad emlékezetesebb páciensek is.
4/9 anonim válasza:
Nem ciki. Többször közöl rossz hírt egy doki, mint jót, akkor meg ez egy reakció a rossz hírre, naponta előfordul egy rendelőben szerintem.
5/9 A kérdező kommentje:
Az egész kellemetlen volt, úgy beszélt mintha tehetnék róla, hogy már fiatalon ilyen állapotban van a lábam.
2021. dec. 13. 10:47
6/9 anonim válasza:
Az orvosoknak meg igazából bárkinek lehet rossz napja, de az is elképzelhető, hogy Te értetted félre a stílusát. Szerintem ne vedd magadra! :)
7/9 anonim válasza:
Emiatt elsírni magad?
Már ne haragudj, de amikor csak a címet olvastam, azt hittem, rákbeteg lettél, ezt közölte veled az orvos, mikor elsírtad magad. Az érthető lenne és nem lenne ciki.
De ortopéd cipő miatt sírni? Nevetséges!
8/9 anonim válasza:
Szard le, ő már azt sem tudja a világon vagy, te meg itt gyötröd magad. Van ezer betege egy hónapban.
Nekem is lúdtalpam volt. Hord azt a cipőt ha már van lehetőséged, az én anyám szart rám. Kiderült valami időszakos vizsgálaton, el nem vitt volna ortopédiára, nemhogy cipőm lett volna ami segít a bajomon. A legtöbb orvosos sztori kellemetlen, nem kell ahhoz az embernek elbőgnie magát, az már csak hab a tortán ha ilyen történik :-) Fel a fejjel!
9/9 anonim válasza:
szerintem nem, elég megalázó, kellemetlen tud lenni egy ilyen helyzet...de mit mondott pontosan, mi volt a diagnózis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!