Amikor valaki egész nap az orrát fújja és tüsszög, köhög, de azt mondja hogy csak allergiás akkor az kamu szöveg?
Figyelt kérdés
Hogy ne gondolják azt hogy ő fertőz össze mindenkit maga körül2023. szept. 29. 04:43
1/4 anonim válasza:
Viselj maszkot, ha nem bizol benne.
De az allergia tünetei valóban orrfújás, tüsszögés, köhögés, esetleg könnyezés.
2/4 anonim válasza:
Allergiás vagyok, én is ezeket a tüneteket produkálom.
Én is csak onnan tudom néha, hogy allergia vagy megfázás, hogy előbbinél viszket a szájpadlásom.
3/4 anonim válasza:
Ketteshez hasonlóan én is produkálom allergiásként ezeket a tüneteket, és nekem is saját (99%-ban) bevált praktikám van a tünetek megkülönböztetésére: ha elkezd kisebesedni az orrom/szám az orrfújkálástól, akkor tuti, hogy az már nem allergia.
4/4 anonim válasza:
Nekem allergiánál is ki tud sebesedni az orrom. Náthánál fejfájásom lesz és fáradt leszek. De a tünetek hasonlóak kezdetben. Allergiánál fixen ez van, náthánál az első pár nap hasonlít nagyon az allergiára és utána más lesz (pl. sárga takony, torokgyulladás stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!