Valaki SOS! Segítség kéne! Mi van a gyógyszer levélnek a hátuljára írva?
Figyelt kérdés
Gyógyszerérzékenységem van, ezért hányingerre b6 vitamint szedhetek csak... Viszont itthon njncs meg a doboza, és a teljes levélből le van vágva 2db, amin az a szövegdarabka van, hogy "GIS 20 mg" .... Nem szeretnék bármi mást bevenni, valaki akinek van otthon kérem nézze meg, hogy ez a szövegrész arról van-e... Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!! 18L2014. nov. 20. 23:26
1/4 anonim válasza:
Vitamin B6 EGIS 20 mg tabletta.A "GIS 20 mg" annyit takar, mint Egis Gyógyszergyár Zrt a 20 mg pedig egyértelmű :) Azóta szenvedsz?:/
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igen sajnos nagyon sokáig szenvedtem, csak éjjel láttam a választ!!:)
2014. nov. 21. 12:33
3/4 anonim válasza:
Nincs mit:) Óh, sajnálom:/ Már rendben vagy? :)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, most jól.. Hála istennek a hányást elkerütem... Ez a 3.nap, amióta a legrosszabbul voltam, mostmár csak nem lesz megint rosszabb...:)
2014. nov. 22. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!