Mit csináljak, egyek,igyak ,hogy hányjak?
Figyelt kérdés
Már orák óta hányingerem van és émelygek.2023. szept. 28. 19:23
3/14 anonim válasza:
Dugd le az ujjad, vagy vegyél be hányingerre gyógyszert.
5/14 anonim válasza:
Ettél valamit, amitől rosszul lehetsz? Ételmérgezés, allergia?
Menzesz lehet az oka?
Dohányzol? Esetleg szívtál el nagy mennyiségű nikoti t egyszerre?
Elvileg a sós meleg víz segít hányni, de ha ez már órákkal ezelőtt volt, lehet már késő. Ez esetben gyomorkímélő kajákat csak, főtt krumpli, natúr piritós, kóla.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mitől ma még nem ettem semmit, mert a tegnap egész nap egész éjszaka hánytam.
2023. szept. 28. 20:13
7/14 anonim válasza:
De akkor miért nem ezzel kezded a kérdést? Ezek szerint valami gyomorrontásod vagy "24 órás hányós-fosós" vírusfertőzésed van. Szénsavas víz, hideg kóla, gyömbér/gyömbéres üdítő segít az émelygés, hányinger leküzdésében. Ha hányni akarsz akkor a legegyszerűbb az ujjledugás, de nem mindenkinél működik ez a reflex. Sós víz segíthet még. Ha holnap sem leszel jobban menj orvoshoz, mert akkor lehet, hogy nem vírus okozza.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez . De a hasam fájt tegnap ma egész nap, lázam volt , hánytam
2023. szept. 28. 20:44
9/14 anonim válasza:
Hát azt mi sem tudjuk megmondani, ezért írtam, hogy ha holnap is szarul vagy, továbbra is hányingered van vagy hánysz is, fáj a hasad stb., akkor menj orvoshoz, mert azért ezek a vírus/gyomorfertőzések, vagy főleg egy gyomorrontás elmúlik, vagy nagyon látványosan javul 24, nagyon max. 48 óra alatt magától. Lehet kapsz valami antibiotikumot vagy gyulladáscsökkentő/hányáscsillapító gyógyszert vagy szurit.
10/14 A kérdező kommentje:
Mindenkép elmegyek ha nem javul.
2023. szept. 28. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!