Kb 1-2 hónapja vörös az orrom szintjén az arcom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy leégett, de ha ez is van nem múlik el, szerintem egyre csúnyább. Mindig is sápadt hófehér arcom volt szóval nagyon kitűnik. Ilyen vörös "Szigetek" vannak az arcomon, szabálytalan, egyben vannak és erősen málik a bőröm róla mint a korpa. Bőrgyógyászon gondolkodom, de csak megnézetni mennyine kerül, hogy menézze mi, hogy mi baja és utánna mondana árát egy kezelése h akarom e vagy nem. Sose voltam. 21/f2023. szept. 25. 09:20
1/1 Senior Séf válasza:
Bőrgyógyász seborheára ad majd kenőcsöt. Valójában vastagbél diszfunkció áll a háttérben. Érdemes lesz elmenni egy tükrözésre. Nem kellemes, de sok komolyabb baj megelőzhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!