Mégis mi lehet az oka a folyamatos aphtának?
Figyelt kérdés
Eleinte mindenki azt mondta a körömrágás, mert bacit viszel be a szervezetbe. De mióta abbahagytam, ugyanúgy előjön, konkrétan 2 hetente a semmitől és teljesen megkeseríti az életemet. Nem eszek se túl fűszeres, se túl cukros ételeket, és egészségesnek is vallom magam, mégis. A vérvételek csak azt mutatják ki hogy gyulladás van a szervezetben. Mégis mi lehetne a megoldás?2023. szept. 23. 15:20
1/5 anonim válasza:
Nekem amikor vitaminhiány volt akkor alakult ki sokszor
3/5 A kérdező kommentje:
hogy hogy ki vizsgálja? nemtudom orvosnál vették le és tovább küldték valahova, gondolom kórház vagy valami más helyre
2023. szept. 26. 13:12
4/5 anonim válasza:
A fogkrémtől is lehet... Nekem a fehérítős fogkrémtől jöttek elő folyamatosan.
Meg olajos magvaktól. Én pl. nem eszek törökmogyorót, mandulát, diót, csak nagyon keveset. A földimogyorótól viszont nincs bajom.
5/5 A kérdező kommentje:
én egyáltalán nem eszek ilyeneket, mert a bőrömre sincs jó hatással, de tudom hogy az aphta attól is lehet..
1# milyen vitaminhiányod volt? ilyenek mint a b vagy a c, esetleg vashiány? mert az már állítólag nekem sincs, a hajam hullott leginkább tőle
2023. szept. 26. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!