Klíma tisztító folyadék a kezemre ment az okozhat 3 nappal később fej fájást , szédülést ami mindig elmúlik magától ?? Vérvételen voltam az hibátlan .
Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 21:54
1/8 anonim válasza:
Nem okozhat. Egyébként rá van írva a biztonsági adatlapjára, hogy miket okozhat és mit kell tenni, ha bőrre kerül.
Mi az, hogy vérvételen voltál? Ki szerint "hibátlan"?
Háziorvosi vizsgálat javasolt, ha még nem volt.
2/8 A kérdező kommentje:
Minden tartományon belül volt . Most olvastam el a mellékhatásokat ott csak bőr kiszáradást okozhat meg allergiás reakciót. Mondjuk hülye voltam mert lehúzott ablakkal mentem meg a fűtést is használtam .
2023. szept. 21. 22:52
3/8 anonim válasza:
3x teszed fel a kérdést. Semmi bajod nem lesz. Az előző kérdésekben taglalt részletek alapján felteszem valamiféle mentális problémád van. Nyugodj meg, esetleg beszélj a kezelőorvosoddal.
4/8 anonim válasza:
Nem válaszoltál egyik kérdésemre sem (az, hogy tartományon belül volt, az egyikre sem válasz).
Miért megy valaki bekapcsolt fűtéssel, lehúzott ablakkal?
5/8 A kérdező kommentje:
Vérvétel eredményen egy csillag sem volt . Nem tudom mit kellene írnom rá mikor jó az eredmény .
2023. szept. 22. 00:12
6/8 A kérdező kommentje:
Kicsit hipochonder vagyok.
2023. szept. 22. 00:12
7/8 A kérdező kommentje:
Ha megnyugszok semmi bajom sincs .
2023. szept. 22. 00:14
8/8 A kérdező kommentje:
Azért mentem lehúzott ablakkal mert eléggé erős vegyszer szag jött a szellőzőből . Rossz ötlet volt .
2023. szept. 22. 00:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!