Hogyan rontsam el a gyomrom? Mit egyek ami tuti hasmenést/hányást okoz?
Milyen durva kombinációkat ismertek? Milyen drasztikus hashajtó módszerek vannak? Szűztea, Keserűsó, Ricinusolaj?
Melyik fosat a legjobban?
Ha közben megcsikargatja a pocim mégjobb <333
Dabur útifűmaghéj.
Egyszer túladagoltam, kétszer egy nagy evőkanálnyit ittam meg , vízben oldva, utána sok vizet.
Másnap olyan délelőtt 10kor kezdett el menni brutálisan a hasam, be is lázasodtam, legyengültem. Alig bírtam haza menni a munkahelyemről. De legalább minden kijött. Azóta max egy teáskanálnyit iszok belőle,ha nagyon elakadnék.
Nagyon sok szilva. Attol csak megy a hasad de nem leszel rosszul.
Amitol full rosszul leszel pl tej, csemege uborka, nutella, rantotta, tonhal egyszerre. Tuti szarul leszel ha ilyeneket osszeeszel
Egyél valami romlott tejes dolgot. Például romlott tejfölt.
Én nemrég egy étteremben ettem romlott tejes levest. Az ízén nem éreztem, hogy rossz lenne, de rá egy órára már fájt a gyomrom az éjszakát meg végig hánytam tőle. Másnap az ágyból nem bírtam kikelni se, még lázam is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!