Milyen olyan fájdalomcsillapítót, amiben ugyanannyi hatóanyag van, mint pl. az Advilban/Algoflexben, de olcsóbb?
Figyelt kérdés
Sokat fáj a fejem, de a fentebb említett fájdalomcsillapítók már nagyon drágák.2023. szept. 13. 17:56
1/7 anonim válasza:
Ezt a gyógyszertárban kérdezd,mert ha szabad árasak az árak is eltérőek lehetnek.
2/7 anonim válasza:
Gyógyszetárban tudnak tájékoztatni, hogy mi elérhető azonos hatóanyaggal és milyen áron. Gyógyszertárak honlapján lehet keresni hatóanyagra, így ott is össze tudod hasonlítani. A gyakori fejfájás mellett nem dobozszámra kell ibuprofent szedni, hanem el kell menni orvoshoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Most látom, milyen jó kis mondat sikerült a kérdésemből. Eredeti kérdés úgy kezdődött, hogy "Ismertek olyan", csak azt a GYK nem engedte kirakni...
Köszi a válaszokat!
2023. szept. 13. 18:40
5/7 anonim válasza:
Ibuprofen elvileg a legolcsobb minden orszagban, sok fajdalomcsillapito hatoanyaga.
7/7 anonim válasza:
A vérnyomásod rendben van?
Én több mint két évtizeden keresztül szedtem rendszeresen fájdalomcsillapítókat a kibírhatatlan fejfájásaimra. Évente elfogyasztottam 100+ darab 400 milligrammos ibuprofeint, meg mellé mindenféle más sz@rokat.
Idén tavasszal egy belgyógyász vérnyomáscsökkentő rendszeres szedését javasolta. Kvrvára de megéri az a napi két apró és mellékhatás nélküli kis tabletta - azóta nem volt fejfájásom!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!