Tramadol hatóanyagú tablettát írtak fel, félek bevenni, mert ha jól tudom ehhez könnyű hozzászokni! Mit csináljak?
Műtét után vagyok és fájdalomcsillapításra felírtak egy tramqdol hatóanyagú tablettát, de utána olvastam ennek és állítólag könnyű a hozzászokás én pedig ezt nagyon nem akarom.
Kiváltható esetleg valamivel ami azért hatékony is nyílván de nem ilyen lórugás? Mondjuk cataflam vagy valami?
Szerintem ha ez a szer ilyen hogy hamar hozzá lehet szokni, akkor nem fognak neked a végtelenségig írni.
Ha felírták és komoly fájdalmaid vannak akkor vedd be. Ha nincs komoly fájdalmad ne vedd be. Valamiért csak felírták. Ha erre jó lenne a cataflame akkor azt írták volna. Ez csak az én véleményem.
Ha bizonytalan vagy beszélj az orvosoddal aki műtött vagy a háziorvosoddal.
2 vagyok.
Most elolvastam a betegtájékoztatót.
Okozhat. Azt írja. És aki hajlamos a gyógyszerrel való visszaélésre függőségre, azt szigorú kontroll mellett szedheti.
Ha te neked nincs ilyen gondod és fájdalmad van és beveszed, attól nem leszel függő.
És úgy sem fognak túl sokáig ilyet felírni pont azért hogy ne hogy az légy.
Ezt gondolom. De ha nem lesz akkora fájdalmat akkor ne vedd be. Közép és súlyos fájdalmakat írnak.
Mivel műtöttek?
Vállműtétem volt. Igazából bármit csinálok tompán mindig fáj, de van amikor hasogat van amikor nyilall.
Contramal amúgy a neve a bogyónak.
Az orvosom aki műtött csak szerdán délután érhető el. A háziorvosom meg szerintem azt mondja azt szedjem amit felírtak.... nem egy segítőkész nő.
Mindegy akkor beveszem, aztán ha nem lehet hozzászokni gyorsan akkor jó.
okt. 10. 18:06
Az kapszula hány mg-os ?
Szedek 150 mg-os tablettát nem hinném rá szoktam ,mert pörget eléggé :-( de nyílván fájdalmak nincsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!