Tramadol hatóanyagú tablettát írtak fel, félek bevenni, mert ha jól tudom ehhez könnyű hozzászokni! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Műtét után vagyok és fájdalomcsillapításra felírtak egy tramqdol hatóanyagú tablettát, de utána olvastam ennek és állítólag könnyű a hozzászokás én pedig ezt nagyon nem akarom.
Kiváltható esetleg valamivel ami azért hatékony is nyílván de nem ilyen lórugás? Mondjuk cataflam vagy valami?
2022. okt. 7. 15:24
11/11 anonim válasza:
Engem pörget ,mintha felszívnék 3 csík speedet olyasmi kb......................... 35 éves vok remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!