Gyógypedikűröshöz vagy sebészetre menjek?
Magán bőrgyógyászhoz mennék vele, második opcióként sebészetre. Gyógypedikűröshöz nem.
Az első opció kíméletesebb és a hosszú távú eredmény is jó lesz. Állami sebészeten kifoghatsz hentest, ami mondjuk úgy fájni fog és később se lesz jó. Persze államin is kifoghatsz jót, de az lutri.
A pedikűrös meg maradjon a körömreszelésnél.
Köszönöm szépen a válaszokat!
#1 olyan kérdésem lenne, hogy nem tudod, hogy a bőrgyógyász ilyen esetekben milyen beavatkozást végez vagy milyen folyamata van ennek?
Illetve a másik kérdésem, hogy ha ezzel a problémával sebészhez fordulok akkor akár ha leszedi az egész körmömet, akár nem azt mindenképpen érzéstelenítő alkalmazását megelőzően csinálja?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Lehet lehangoló lesz, de a bőrgyógyász és a sebész is "kivágja" a körmöd. Esetlegesen a bőrgyógyász még próbálozik mással, a sebész egyből kivágja. Ha gyulladt akkor az érzéstelenítéstől is be fogsz tojni a fájdalomtól.
Érzéstelenítő nélkül felérne egy kínzással a köröm kivágása, szóval természetesen csak azzal csinálják.. de így is elég kemény menet. Államiban pláne, szóval azt kerüld el ha erre kerül sor.
Én voltam sebeszeten korombenovessel. Csak azt a részt vágta ki ami be volt nőve, nem az egész körmöt. És igen, érzéstelenítés sz volt, altatás nem.
Ez volt 17 éve, azóta nem nőtt be
Nekem épp ma vágták ki a benőtt részt, vadhúst sebészeten. 2 enyhén fájdalmas szuri a lábújjakba aztán elkezdi vágni 5perc múlva. Rosszabb mint egy fogászati beavatkozás mert a gyulladásról nem érzéstelenedik el teljesen. Fájt, de öklömet, fogaim összeszorítva ki lehetett bírni mert max 2perc az egész. Egerben van egy profi sebész ha jó lehet a távolság miatt.
Pedikűrös inkább a benövést segít elkerülni.
Viszont ezek után szabályzót fogok felrakatni, hogy egyenesen tudjon nőni a köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!