Aki volt már benőtt köröm panasszal gyógypedikűrösnél, annak mik a tapasztalatai?
Azért kérdezem, mert többen mondták, hogy jobb, mint a sebészet. Én augusztusban a jobb lábujjammal voltam, a ballal is el kellene menjek, de félek már a sebészettől, nem volt egy kellemes élmény. A gyógypedikűrös fájdalommentesen dolgozik? A beavatkozás után igényel a láb pihentetést? Augusztusban beteg szabadságon is voltam, nem igazán tudtam járni utána, jelenleg sajnos azt most nem tudnám megoldani...
Köszönöm szépen a segítséget!
22/L
Kik mondják, hogy jobb, mint a sebész? A pedikűrösök, akik 3-4 hetente pénzt csinálnak belőle? :D
A férjem is inkább a pedikűrösömhöz jár el 3 hetente 4 rugóért, minthogy megműttetné a francba. Tehát mindig visszanő a bőrbe, a pedikűrös pedig kivágja. Van hogy fájdalmas, van, hogy kevésbé az. Én tuti nem csinálnám ezt, a hosszútávú megoldást választanám.
Nem, ismerősöktől hallottam. Van, akinek sebész után is visszanőtt, és a gyógypedikűrös kezelte ki, legalábbis nekem így mondták.
Köszönöm a választ.
kettes válaszoló
a sebészeten 2011 be voltam lézerrel sét égették a körmöt körömágyat mindent ahogy elment az injekció olyan fájdalmam volt hogy belázasodtam. és ugyan ugy vissza be nött. pedikürös szokta megcsinálni a mai napig kb 3 havonta
Akit még érdekel, gyógypedikűrössel kezeltettem a körmöm, és nagyon szépen meggyógyult :) Havonta járok hozzá.
A sebész után ugyanúgy visszanőtt a körmöm, csak ideig-óráig oldotta meg a problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!