Szoliztam fáj mellkasom gyorsan ver a szívem?
Figyelt kérdés
Ma voltam szolizni elég ritkán járok és azóta olyan érzés kicsit mintha beszorult volna a levegő és most hogy lefeküdtem gyorsan ver a szívem mitől lehet?
Mit tudnék tenni amitol jobb lenne vagy csak pihenjek?
Szivbeteg vagyok
2023. szept. 8. 22:09
1/6 anonim válasza:
Szívbetegként ne szolizz, ez nagy felelőtlenség volt! Pihenj és ha még mindig rossz lesz holnap, holnapután is, nézesd meg.Valószínűleg csak megerőltető volt, és jobb lesz. Ne szolizz így!
2/6 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt ilyen sose mikor voltam meg direkt ritkán járok
Most nem tudom tudok e így aludni.
De nagyon remélem hogy jobb lesz
2023. szept. 8. 22:17
3/6 anonim válasza:
Megemelve az ágy fejrészénél, kicsit félülősebb helyzetbe aludni, ahogy kényelmes és jobb, és megnyugodni, úgy sikerülni fog az alvás. Mennyire gyors a pulzus? Máskor pedig semmiképpen sem szabad szolizni, sem szaunázni, semmi ilyesmit.
4/6 anonim válasza:
Ilyenkor szolizni, mikor ingyen süt a nap ezerrel.
5/6 A kérdező kommentje:
Most megint eljutottam oda hogy nem tetszik hogy ilyen fehér vagyok mi lenne ha csak 10p-re mennek nagyon maximum
Igyis nagyon ritkán járnék hátha azt bírnám
2023. okt. 5. 08:48
6/6 anonim válasza:
De még mindig sütöget a Nap, inkább azt kéne! Megint baj lesz, nem kéne erőltetni azt a szolit, nem tesz jót! Egyszer csak mindennél nagyobb gondot okoz majd, aztán akkor már utólag hiába, hogy mégse kellett volna. A 10 mp meg kevés a szín eléréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!