Biztonságos nem száraz levendulát használni fürdősóhoz?
Figyelt kérdés
Csináltam fürdősót illóolaj és ételszinezék segítségével, raktam bele levendulát de nem volt teljesen megszáradva. Valaki azt mondta, hogy ettől gomba vagy penész nőhet benne, a só miatt nem hiszem hogy ez megtörténne, de szeretnék biztosra menni hogy biztonságos-e.2023. szept. 5. 01:27
1/3 anonim válasza:
Hát azt nem tudom hogy a fürdősó -ban meg penészedik e vagy nem de nekünk volt egy csokor levendulánk és még nem volt teljesen meg száradva egy vázában volt (víz nélkül) és el kezdett meg penészedni az allja
2/3 anonim válasza:
Mar eleve nem szeretnek hazilag barkacsolt furdosot hasznalni. Van olyan illoolaj, amibol par csepp is vizben marja a bort, nemi szerveket plane. Ezek utan a levendula viragatol tartanek legkevesbe.
3/3 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, mert én is attól féltem marni fogja a bőrt, de semmi probléma nem volt. Persze ez függhet az ember bőrétől. De ahogy néztem, a penésztől nem igen kell félnem.:) de ha esetleg valaki másképp tudja azt szívesen meghallgatom!!
2023. szept. 5. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!