Anyajegyen pici száraz sebszerű valami?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem észre, de akkor valamiért nem adtam neki nagy jelentőséget, nem tudom mióta lehet ez a száraz seb rajta. Persze elmegyek majd bőrgyógyászhoz de addig érdekelnének a tapasztalatok. A Google szerint temethetem magam.2023. máj. 3. 15:17
1/3 anonim válasza:
Ne temesd magad de mielőbb nézesd meg, főleg ha ez a seb újra meg újra előjön. Keratózis is lehet, a seb anyajegyen nem feltétlenül jó jel, de mielőbb nézesd meg és ne aggódj rajta, mert rólam is távolítottak el időben ilyet, akkor már hosszabb ideje hámlott sebedzett
2/3 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, valóban keratózis, szerencsére.
2023. máj. 5. 06:37
3/3 anonim válasza:
Na akkor jól van, azt védeni kell a naptól meg gyakran ellenőriztetni, és akkor rendben van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!