Miért nem jött a vérem vérvételkor?

Velem is fordult elő ilyen, de nálam azért mert gyűlölöm a vérvételt, van mikor el is ájulok, ezért szólok, és fekve vesznek vért. Egyszer a nővér szeme láttára tűntek el a vénáim úgy, hogy érszorítót tettek fel. Azt mondta, ha nem a saját szemével látja, el sem hiszi. Szinte mondhatni elbújtak, összeszűkültek a vénáim, feltételezve a stressztől.
DE látni nem látszódott rajtam semmi külsőleg. Én sem pánikoltam, de tudatosult bennem a gyűlölt tevékenység.
Hogy mit tehetsz? Rengeteg folyadékot (ásványvíz, citromosvíz, sima csapvíz) ihatsz előtte, hogy legyen, ami keringjen benned. Írod, hogy az elején nem pánikoltál, de azt hiszem, valamikor igen, mivel ez a jelenség - tudtommal - stressz esetén jelentkezik. Valahol csak összeszűkültek a vénáid, ha nem jött belőlük vér.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!